Anne van den Berg - 20 mei 2023

Terug van weggeweest: AWS Summit Amsterdam – bent u erbij?

Op donderdag 1 juni 2023 vindt in de RAI Amsterdam de AWS Summit Amsterdam plaats. Tijdens de summit kunt u luisteren en meepraten over AWS-succesverhalen, innovaties in de cloud en de vooruitgang van AWS-technologieën. Zo beginnen we de dag met een keynote met de succesverhalen van drie Benelux AWS-klanten, onder begeleiding van Andy Warfield en Marielle Lindgren van AWS. Meld u snel aan!

Terug van weggeweest: AWS Summit Amsterdam – bent u erbij? image

Register TODAY

Na een onderbreking van drie lange jaren kunnen Amazon Web Services (AWS-) specialisten en -enthousiasten hun hart weer ophalen: de AWS Summit Amsterdam is terug op 1 juni 2023. Een dag lang kunt u genieten van AWS-succesverhalen, innovaties in de cloud en de vooruitgang van AWS-technologieën. Uiteraard heeft u ook genoeg tijd om te netwerken en te spreken met AWS-specialisten, partners en klanten.

Tijdens de dag staan de onderwerpen ‘AWS voor data’ en ‘AWS voor elke applicatie’ centraal.

We beginnen de dag met een keynote met de succesverhalen van drie klanten uit de Benelux. Daarnaast luistert u in de keynote naar Andy Warfield, VP en Distinguished Engineer bij AWS en Marielle Lindgren, managing director voor de Nordics, Baltics en Benelux bij AWS. Daarna kunt u uit maar liefst 50 sessies kiezen om nieuwe kennis op te doen over AWS.

Voor wie is de AWS Summit Amsterdam?

Zowel techneuten, zoals ontwikkelaars, data scientists en cloud architecten, als beslissingsnemers, zoals CTO’s en CIO’s, komen aan hun trekken tijdens de summit. Voor de techneuten zijn er bijvoorbeeld sessies zoals ‘bouw een transactionele data lake met het gebruik van open table formats op AWS’ en ‘architecting voor duurzaamheid’. Ook kunnen techneuten van de case van Rabobank en Booking.com.

Businessleiders kunnen onder andere leren van de businesscases van Nationale Nederlanden (NN) en Formule 1 Fan Experience. Ook kunnen ze presentaties bijwonen over het vereenvoudigen van hun transformatie door het veranderen van focus. Deze presentatie wordt gegeven door Jana Werner van AWS en Leon Verbeek van het chemiebedrijf Brenntag. Daarnaast is er ruimte voor de menselijke kant van innovatie en kostenoptimalisatie.

Niet alleen serieuze onderwerpen

Naast kennis vergaren kunnen bezoekers van de AWS Summit Amsterdam een unieke Formule 1 ervaring beleven. Ferrari is namelijk aanwezig en neemt twee officiële Ferrari simulatoren en F1 arcades mee. Maar wil je tussen de presentaties door liever hands-on aan de slag? Dan kan dat ook: AWS Training & Certification verzorgt trainingen en de virtual Deep Racer workshop waar bezoekers aan de slag kunnen met machine learning.

Of u nu een startup runt of werkt bij een internationale organisatie of overheidsinstelling, dit is een dag waarop u zich kunt klaarstomen voor uw versnelling naar de cloud. Tijdens de interactieve sessies, netwerkmomenten en workshops krijgt u alle handvatten die u nodig heeft. We verwachten dit jaar, naast de meer dan 55 sponsoren, zo’n 4.500 bezoekers van startups tot internationale bedrijven en overheidsinstellingen. Bent u erbij?

Meld u snel aan !

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!