Wouter Hoeffnagel - 07 juli 2023

CloudLand bekroond met Growth Distributor of the Year award van Hornetsecurity

CloudLand wint de Growth Distributor of the Year award tijdens de Sunborn Partner en Distributor Awards van 2023. De awards zijn in juni uitgereikt in het Londense Sunborn Super Yacht Hotel.

CloudLand bekroond met Growth Distributor of the Year award van Hornetsecurity image

De Sunborn Awards erkennen Hornetsecurity Partners en Distributeurs voor hun prestaties en inspanningen. Deze inspanningen hebben voornamelijk betrekking op het promoten van het belang van e-mailbeveiliging, back-up, compliance en security awareness. CloudLand ontvangt de Growth Distributor of the Year award vanwege de volledige uitvoering van het Hornetsecurity-portfolio, met consistente marketing die resulteerde in mooie case studies van partners en eindgebruikers.

De award is uitgereikt door Hornetsecurity's Regional Manager Northern Europe, Irvin Shillingford, en is in ontvangst genomen door CloudLand's Managing Director, Lex Fabistas. Fabistas noemt "de prijs een geweldig resultaat van teamwork met al onze partners en Hornetsecurity". CloudLand is blij met de erkenning en kijkt ernaar uit om de geweldige samenwerking met Hornetsecurity voort te zetten.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!