20 november 2023

Hoe overtuig je jouw klanten van een backup-oplossing voor Microsoft 365?

Gebruikt jouw klant Microsoft 365? Deze veelgeprezen cloud service biedt talloze voordelen voor efficiënt en productief werken. Echter, een veelvoorkomende misvatting is dat Microsoft 365 automatisch een volledig veilige werkomgeving garandeert. Helaas ontbreekt vaak een complete backup-oplossing die data beschermt en snel herstelt bij verlies of beschadiging, waardoor de organisatie kan blijven draaien na een aanval of ongeluk.

Hoe overtuig je jouw klanten van een backup-oplossing voor Microsoft 365? image

Dropsuite Cloud Backup for Microsoft 365

Om de Microsoft 365-data van je klanten te beschermen, zijn de oplossingen van Dropsuite een uitkomst. Deze veilige en schaalbare cloud backup-oplossingen zijn geschikt voor zowel kleine als grote organisaties. Dropsuite biedt Microsoft 365 Backup & Archiving, waaronder Dropsuite Cloud Backup for Microsoft 365 en Dropsuite Email Backup vallen. Deze oplossingen omvatten verschillende backup-functies, gericht op diverse doeleinden: backup voor Exchange Online, SharePoint, OneDrive, Groups en Teams, inclusief Insights BI en Email Archiving.

Wanneer kan jij Dropsuite's Microsoft 365 backup adviseren?

In de overtuiging van klanten die vaak blindelings vertrouwen op Microsoft 365, is het essentieel om het belang van een extra beveiligingslaag te benadrukken. Maar hoe doe je dat? Het draait om persoonlijke belangen, vooral omdat elke organisatie verschillende werkomgevingen, systemen, dataverwerking en omvangen heeft.

We hebben enkele voorbeeldcasussen voor je op een rij gezet, samen met een bijpassende backup-functie van Dropsuite. Zo kan jij als reseller eenvoudiger bepalen en uitleggen hoe Dropsuite past binnen de beveiligingsbehoeften van jouw klant!

Casus: Verlies van vitale email-communicatie in Exchange Online

Dropsuite functie: Exchange Online Backup

De organisatie van je klant ervaart een ernstig datalek waarbij vitale email-communicatie verloren gaat. Dropsuite beschermt alle Exchange Online data met onbeperkte opslagruimte en herstelmogelijkheden, zodat bedrijfskritieke informatie behouden blijft.

Casus: Onopzettelijke verwijdering van projectbestanden in OneDrive

Dropsuite functie: OneDrive Backup

Bij onopzettelijke verwijdering van projectbestanden in OneDrive is snelle en efficiënte herstel van cruciaal belang. Dropsuite zorgt voor volledige kopieën van belangrijke digitale data, waardoor gegevensverlies wordt voorkomen.

Casus: Verlies van kritieke projectdocumenten in SharePoint

Dropsuite functie: SharePoint Backup

Bij een routine-update gaat er iets mis, wat resulteert in het verlies van kritieke projectdocumenten. Dropsuite's SharePoint Backup beschermt tegen verlies of bedreiging, waardoor waardevolle gegevens behouden blijven.

Benieuwd naar meer?

In een factsheet van distributeur CloudLand lees je nog meer uitgebreide klantcasussen met bijpassende functies van Dropsuite. Zo kan jij jouw klanten makkelijk overtuigen van de noodzaak van een extra beveiligingslaag!

Door: Luca van Dijk van CloudLand

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!