Witold Kepinski - 13 oktober 2023

Arctic Wolf koopt Revelstoke

Arctic Wolf, speler op het gebied van beveiligingsoperaties, heeft het voornemen aangekondigd om Revelstoke over te nemen, makers van het eerste Security Orchestration, Automation and Response (SOAR)-platform gebouwd op een Unified Data Layer ( UDL).

Arctic Wolf koopt Revelstoke image

Revelstoke heeft bestaande SOAR-oplossingen ontwricht door een Rosetta Stone te creëren voor beveiligings- en IT-oplossingen, waarbij ongelijksoortige gegevens en systemen naadloos worden geïntegreerd, waardoor snellere, slimmere en efficiëntere resultaten op het gebied van beveiligingsoperaties mogelijk zijn aldus Arctic Wolf:

“Wij geloven dat de technologie van Revelstoke de verbindende vezel tussen detectie van bedreigingen en respons binnen de Arctic Wolf Security Operations Cloud zal verbeteren, waardoor niet alleen snellere detecties over het gehele aanvalsoppervlak van een organisatie mogelijk worden gemaakt, maar ook de uitvoering van realtime en geautomatiseerde responsacties op schaal wordt versneld. De sleutel tot het behalen van deze resultaten zal de combinatie zijn van de eigen kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning-modellen van Arctic Wolf met Revelstoke's integraties van toonaangevende AI-technologieën en Large Language Models (LLM's). Deze eenwording zal Arctic Wolf in staat stellen SOAR-mogelijkheden van de volgende generatie te leveren, waarbij AI diep in het platform is ingebed, wat de responstijden zal verkorten en handmatige inspanningen zal elimineren, terwijl ook het gemeenschappelijke datamodel van het bedrijf zal worden versneld, dat is gebouwd op het Open Cybersecurity Schema Framework. (OCSF). Als resultaat hiervan zal Arctic Wolf niet alleen in staat zijn om zijn detecties en responsacties op dreigingen te verbeteren, maar ook een consistente dekking en ervaring te bewerkstelligen via integraties op verschillende aanvalsoppervlakken.”

“Revelstoke is een pionier in de SOAR-industrie, en hun platform, gebouwd op een uniforme datalaag, is een fundamenteel andere aanpak die de beveiligingsautomatisering vanaf de basis opnieuw vormgeeft”, zegt Nick Schneider, president en CEO van Arctic Wolf. . “SOAR is hard op weg een kernvereiste te worden voor een effectief programma voor beveiligingsoperaties, maar veel bestaande oplossingen missen de eenvoud, interoperabiliteit en schaalbaarheid om SOAR-technologieën te gebruiken als een naadloze uitbreiding van de detectie en respons op bedreigingen. Door het uitgebreide Security Operations-portfolio van Arctic Wolf te combineren met de unieke benadering van beveiligingsautomatisering van Revelstoke, geloven we dat we onze innovatiecyclus kunnen versnellen en op een efficiënte en schaalbare manier de meest effectieve bescherming tegen bedreigingen op de markt kunnen bieden.”

Via honderden beveiligings- en technologie-integraties die vandaag de dag beschikbaar zijn voor klanten, neemt, parseert, verrijkt en analyseert de Arctic Wolf Security Operations Cloud meer dan 4,5 biljoen beveiligingsgebeurtenissen per week vanuit een wereldwijde basis van meer dan 4.600 klanten. We verwachten dat de toevoeging van Revelstoke's uitgebreide en gedifferentieerde catalogus van integraties die tientallen technologietypen omvat, honderden extra detectie-, automatiserings- en responsacties zal ontsluiten om het cyberrisico voor organisaties van vrijwel elke omvang verder terug te dringen.

“Security Operations is de volgende marktveranderende categorie, waarbij Arctic Wolf het voortouw neemt bij het leveren van een branchebepalend cybersecurityplatform voor bedrijven van elke omvang.” zei Bob Kruse, mede-oprichter en CEO van Revelstoke. “De geavanceerde SOAR-technologie die we bij Revelstoke hebben gebouwd, is de ideale aanvulling op het Arctic Wolf-portfolio en we zijn verheugd om ons bij het Arctic Wolf-team aan te sluiten in zijn missie om cyberrisico’s te beëindigen en te zien hoe ons platform een ​​verschil maakt voor duizenden mensen. klanten wereldwijd.”

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!