Wouter Hoeffnagel - 26 oktober 2023

Insight EMEA bekroond met Great Place to Work-certificering

IT-adviseur en Solutions Integrator Insight Enterprises is in het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, België, Frankrijk, Italië, Spanje, Zweden en in Nederland gecertificeerd door Great Place to Work. De certificering is toegekend aan Insight voor de werknemerservaring en werkcultuur die het biedt in alle EMEA-vestigingen.

Insight EMEA bekroond met Great Place to Work-certificering image

De certificeringen van Great Place to Work worden in twee stappen toegekend op basis van de resultaten van enquêtes onder medewerkers en antwoorden op vragen over de werkomgeving. Door middel van onafhankelijke analyse en feedback van het personeel worden organisaties met de best presterende bedrijfscultuur geïdentificeerd.

“Het creëren van een uitstekende werkomgeving voor medewerkers is iets wat elke organisatie hoopt te bereiken,” aldus Adrian Gregory, Insight EMEA President. “Het feit dat wij in zoveel van onze Europese regio's zijn gecertificeerd door Great Place to Work is een bewijs van de fantastische teammates die we in EMEA hebben. Naast het uitdragen van onze bedrijfswaarden, doen zij er ook alles aan om bij te dragen aan een diverse, inclusieve en veelzijdige werkomgeving. Ik ben er trots op dat we als toonaangevend Solutions Integrator een werkcultuur hebben gecreëerd die zich uitstrekt over al onze EMEA-activiteiten. Het brengt onze medewerkers in verschillende landen samen en kunnen op die manier inspelen op de uiteenlopende technologische behoeften van onze wereldwijde klantenkring.”

Best Workplaces in Europe 2022

De certificering volgt op een reeks andere erkenningen voor Insight, waaronder een plaats in de top 25 van Best Workplaces in Europe 2022. Forbes nam Insight onlangs ook op in de lijst van beste werkgevers ter wereld, met een score van nr. 115 in de algemene ranglijst van 2023 en nr. 14 onder IT-dienstverleners.

“Bij Insight streven we ernaar om onze teammates op alle mogelijke manieren te ondersteunen en een bedrijfscultuur te bevorderen die onze teammates klaarstoomt voor succes,” zegt Angela Hughes, VP Human Resources bij Insight. “Maar om echt een uitstekende werkomgeving te creëren en te behouden, is het aan de vele mensen in onze teams om deze waarden te omarmen en uit te dragen. Deze certificering voor zoveel van onze Insight-vestigingen is een goed voorbeeld van de toewijding van onze Europese teamleden aan onze waarden Hunger, Hart en Harmony.”

Meer informatie over de cultuur en waarden deelt Insight in het 2023 Insight Corporate Citizenship Report.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!