Wouter Hoeffnagel - 15 december 2023

Portland gaat samenwerking aan met cloud object storage-speler Storj

IT-distributeur Portland.eu gaat een partnerschap aan met Storj, aanbieder van cloud object storage. Deze samenwerking vergroot de aanwezigheid van Storj.io in de regio.

Portland gaat samenwerking aan met cloud object storage-speler Storj image

Portland een value-added distributeur voor Storj's cloudopslagoplossingen in de Benelux markt en een adviseur voor MSP's. Door het partnerschap kan Portland de cloudopslagoplossingen van Storj leveren aan de IT-industrie van de regio. Het cloudopslagplatform van Storj versterkt onder meer de databeveiliging, minimaliseert de storage kosten en verbetert de databeheermogelijkheden.

'Klanten in staat stellen te groeien'

George van Brugge, oprichter en CEO van Portland.eu, is enthousiast over de samenwerking: "Ons partnerschap met Storj sluit perfect aan bij ons streven om baanbrekende technologische oplossingen aan onze klanten te leveren die hen in staat stellen te groeien. We willen MSP's graag helpen in de Benelux-markt maken gebruik van de revolutionaire opslagtechnologie van Storj.io, die kritische beveiliging, compliance, prestaties en betrouwbaarheid biedt met een ongekend vermogen om kosteneffectief te schalen en tegelijkertijd de CO2-voetafdruk radicaal te verkleinen."

"We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Portland.eu", zegt Ben Golub, CEO van Storj. "Hun toewijding aan het leveren van technologie die niet alleen oplossingen biedt, maar ook strategische voordelen, gekoppeld aan hun marktbereik, maakt hen tot een ideale partner terwijl we MSP's in staat blijven stellen om van de wereld hun datacenter te maken via ons mondiale, gedistribueerde model."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!