Witold Kepinski - 02 februari 2024

T-Systems is nu Premium Partner voor RISE with SAP

T-Systems heeft bekend gemaakt dat SAP aan T-Systems de premium leverancier status van RISE with SAP heeft toegekend. Deze samenwerking maakt het voor organisaties eenvoudiger om bedrijfskritische workloads naar de cloud te brengen.

T-Systems is nu Premium Partner voor RISE with SAP image

Deze aankondiging maakt T-Systems de eerste SAP-partner in Duitsland die infrastructuur, technisch applicatiebeheer, bedrijfstransformatie en applicatiebeheerdiensten aanbiedt in relatie tot RISE with SAP. Deze dienstverlening is met onmiddellijke ingang in Duitsland gestart en de uitrol naar andere landen is in gang gezet.

T-Systems helpt klanten met advies, migratie, implementatie en exploitatie van RISE with SAP en biedt ondersteuning voor RISE met SAP S/4HANA Cloud, private edition. Naast het ondersteunen van klanten die RISE with SAP willen gebruiken op geselecteerde hyperscalers, biedt T-Systems RISE met SAP ook aan op hun private cloud. (Future Cloud Infrastructure (FCI).

Dit maakt het eenvoudiger om te voldoen aan de Europese eisen op het gebied van gegevensbescherming. “Succesvolle transformaties die mogelijk worden gemaakt via RISE with SAP zijn afhankelijk van een sterk ecosysteem. Onze samenwerking met T-Systems helpt onze gezamenlijke klanten de voordelen van RISE with SAP en de innovatiegedreven bedrijfstransformatie die het mogelijk maakt, te maximaliseren”, aldus Thomas Saueressig, lid van de Raad van Bestuur van SAP SE, Product Engineering. “Met deze nieuwe status zal T-Systems goed gepositioneerd zijn om de ondersteuning en flexibiliteit te bieden die klanten nodig hebben om hun bedrijfstransformatie in de cloud vanuit de Duitse markt en daarbuiten te vereenvoudigen en te versnellen.”

“Digitalisering, mondialisering, duurzaamheid – bedrijven die hun bedrijfsprocessen snel kunnen aanpassen aan nieuwe uitdagingen blijven de concurrentie voor”, legt Ferri Abolhassan, lid van de raad van bestuur van Deutsche Telekom en CEO van T-Systems, uit. “T-Systems en RISE with SAP kunnen organisaties precies deze flexibiliteit bieden. T-Systems is de enige RISE with SAP premium leverancier uit Duitsland die SAP S/4HANA Cloud, private edition aanbiedt.

Daarnaast kunnen wij zowel SAP- als niet-SAP-applicaties naar de cloud migreren en managen. RISE with SAP is een alles-in-één pakket van producten, tools en diensten die klanten kunnen gebruiken om naar de cloud over te stappen en te transformeren in een intelligente onderneming.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!