Witold Kepinski - 25 maart 2015

EPiServer en Aviva Solutions werken samen op het gebied van e-commerce

Softwareleverancier EPiServer is een samenwerking aangegaan met internetbureau Aviva Solutions op het gebied van e-commerce. Klanten van beide bedrijven profiteren van het partnership door een verkorte time-to-market van e-commerce projecten. Dit wordt gerealiseerd door de krachtige combinatie van de .NET software van EPiServer en de implementatie door Aviva Solutions.

Wim van Horen, partner manager bij EPiServer: “De sterke combinatie van de mogelijkheden van EPiServer Commerce en de ervaring van Aviva Solutions leidt tot doeltreffende oplossingen. Wij bieden een sterk platform en Aviva heeft de kennis om het tot een succesvolle webshop te maken.”

Voor het ontwikkelen van websites zijn andere capaciteiten nodig dan voor het neerzetten van een nieuwe webshop. “Om snel krachtige e-commerce-omgevingen op te zetten voor onze klanten, breiden wij ons partnernetwerk steeds uit met sterke specialisten. Daar is nu de samenwerking met Aviva Solutions uit voortgekomen. Dit full-service bureau heeft de juiste ervaring en capaciteiten om e-commerce oplossingen te implementeren en in een visueel sterke omgeving neer te zetten”, aldus Van Horen.

Barry Loekenbach, sales & business development bij Aviva Solutions: “Aviva Solutions heeft het afgelopen jaar een succesvolle transformatie doorgevoerd van technische commerce partner naar een full-service internetbureau. EPiServer levert een compleet platform aan digital content- en commerce functionaliteiten die als gebruiksvriendelijk worden ervaren. Onze expertise, in combinatie met EPiServer, stelt Aviva in staat onze klanten beter te ondersteunen in strategie en de business sneller faciliteren in het behalen van doelstellingen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!