Wouter Hoeffnagel - 21 mei 2024

Seattle Kraken tilt IT-beveiliging naar hoger niveau met WatchGuard Unified Security Platform

Het professionele Amerikaanse ijshockeyteam Seattle Kraken kiest voor het Unified Security Platform van WatchGuard Technologies voor het verbeteren van zijn digitale beveiliging. De Kraken vertrouwt op WatchGuard voor firewalls, endpointbeveiliging, antivirus, apparaat- en patchbeheer en detectie en afhandeling van dreigingen in alle omgevingen. Het beheer vindt plaats vanuit een centrale console.

Seattle Kraken tilt IT-beveiliging naar hoger niveau met WatchGuard Unified Security Platform  image

Het IT-team van de Kraken bestaat uit zes personen en is verantwoordelijk voor het beheren en beschermen van meer dan 260 personen en hun apparaten, zowel thuis als onderweg. Ook verzorgen ze de beveiliging van servers, private netwerken en andere apparatuur. De Kraken Community Iceplex, waar de kantoren en IT-apparatuur van het team zich bevinden, heeft ook ijsbanen en een publiekelijk toegankelijk wifinetwerk.

Het IT-team ondersteunt ook technologische innovaties binnen de franchise. Ze staan bekend om de innovatieve manier waarop het binnen de competitie technologie toepast voor een betere ervaring van spelers, werknemers en fans. De intuïtieve en gebruiksvriendelijke managementinterface van WatchGuard stelt het kleine IT-team van de Kraken in staat om problemen snel en efficiënt te herkennen en aan te pakken.

Topprioriteit

“Het gebruik van WatchGuard is een geweldige ervaring geweest”, aldus Sean Rawlins, Director IT bij de Seattle Kraken. “Tijdens de evaluatie van hun platform waren we direct onder de indruk van hoe WatchGuard de complexiteit heeft verminderd, zonder af te doen aan het beveiligingsniveau dat we nodig hebben als wereldwijd erkend merk.”

“We hebben een sterke, gecentraliseerde beveiliging nodig om gevoelige gegevens en informatie te beschermen”, aldus Rawlins. “Bovendien heeft het waarborgen van de veiligheid van fandata en online-ervaringen topprioriteit. Dankzij WatchGuard kunnen we waakzaam blijven bij het monitoren en verdedigen tegen nieuwe dreigingen.”

Eenvoud en gebruiksvriendelijkheid

Volgens Ryan Willgues, Cybersecurity Engineer bij de Kraken, heeft de focus van WatchGuard op gebruiksvriendelijkheid bijgedragen aan de dagelijkse securityprocessen. “WatchGuard Advanced EPDR is een lichtgewicht en krachtige agent die gebruikmaakt van eersteklas beveiliging en eenvoudig te bedienen is vanuit één centraal clouddashboard.”

“Ons doel is om cybersecurity van enterpriseniveau toegankelijk te maken voor organisaties van elke omvang”, zegt Michelle Welch, CMO en SVP of Business Strategy bij WatchGuard Technologies. “Een belangrijk onderdeel van die waardepropositie is de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid die ons Unified Security Platform biedt aan IT-beveiligingsprofessionals. Zo kunnen zij efficiënt dreigingen stoppen waarmee hun organisaties worden geconfronteerd.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!