Witold Kepinski - 12 augustus 2016

Canon uniFLOW ontvangt Apple AirPrint certificering

Canon uniFLOW ontvangt Apple AirPrint certificering image

Canon uniFLOW, een geïntegreerde print- en scanmanagement oplossing, is door Apple gecertificeerd voor AirPrint en vergroot daarmee de veilige en geavanceerde printmogelijkheden voor gebruikers van een iPad, iPhone en Mac.

Omdat de vraag naar flexibel werken blijft toenemen, gaan steeds meer bedrijven op zoek naar end-to-end printoplossingen die workflows vereenvoudigen en de productiviteit onderweg vergroten. Dit leidt ertoe dat het voor organisaties belangrijk is voor alle apparaten van hun gebruikers (medewerkers én gasten) ondersteuning te bieden.

De beschikbaarheid van Apple AirPrint binnen uniFLOW resulteert in een gecentraliseerde aanpak van printmanagement, support en beveiliging om te garanderen dat gebruikers overal en op elk moment de beschikking hebben over het gehele vermogen van hun Apple-apparaat.

De certificering betekent dat iPhone-, iPad- en Mac-gebruikers nu kunnen profiteren van printfunctionaliteit op enterprise-niveau, met opdrachtroutering, gebruiksregistratie en beveiligd printen.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!