Witold Kepinski - 05 september 2016

Commvault en Huawei werken samen rond back-up, recovery, archivering en cloud

Commvault en Huawei werken samen rond back-up, recovery, archivering en cloud image

Commvault, specialist in enterprise back-up, recovery, archivering en de cloud, en Huawei, specialist in ICT-oplossingen, starten een gezamenlijk lab in Chengdu, China, dat wordt gebruikt om back-up-, recovery-, archiverings- en cloudoplossingen te ontwikkelen op basis van de technologieën van beide bedrijven. Ron Miiller, Senior Vice-President Worldwide Sales van Commvault, en Ruiqi Fan, President Storage Product Line van Huawei Technologies Co, Ltd, waren beiden aanwezig bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. Dat gebeurde tijdens de opening van HUAWEI CONNECT, Huawei’s conferentie voor zijn wereldwijde ICT-ecosysteem. Chengdu is het hoofdkwartier van Huawei’s storageactiviteiten. Ron Miiller (foto) van Commvault. “Dit nieuwe lab versterkt het Commvault-Huawei-partnerschap door te helpen bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen die de waarde van datamanagement en de storage-investeringen van onze klanten optimaal versterken.”

Commvault en Huawei stellen personeel, hardware en software beschikbaar aan het lab dat beschikt over zowel een test- en ontwikkelingscentrum, als een executive briefing-centrum. Naast het waarborgen van volledige compatibiliteit tussen de nieuwste producten van de twee bedrijven richten de werkzaamheden van het lab zich op het ontwikkelen, testen en demonstreren van cloudback-up, Data Protection-as-a-Service en andere innovatieve oplossingen die de beide bedrijven in staat stellen zich te richten op de dataprotectie- en datamanagementbehoeften van hun klanten.

Het gezamenlijke lab breidt het partnership tussen Huawei en Commvault verder uit. Hun samenwerking dateert van drie jaar geleden, toen Huawei de Commvault-software opnam in zijn OceanStor-datastoragesystemen. Na die eerste overeenkomst hebben Huawei en Commvault samengewerkt om een ??geïntegreerd aanbod met gebundelde serviceovereenkomsten te leveren. Meer recent zijn beide partijen gestart met een samenwerking rond het Huawei Cloud Data Center-aanbod dat Data Protection-as-a-Service-mogelijkheden omvat, aldus Ruiqi Fan van Huawei.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!