Witold Kepinski - 08 oktober 2018

GTT Communications koopt voor 40 miljoen dollar Access Point

GTT Communications koopt voor 40 miljoen dollar Access Point image

Cloud netwerkaanbieder GTT Communicationst koopt Access Point, leverancier van communicatiediensten. De overname deal heeft een waarde van 40 miljoen dollar. 

Access Point draagt bij aan GTT met een groeiend aantal strategische Amerikaanse zakelijke klanten, waardoor de aanwezigheid van GTT in belangrijke branches zoals retail, productie en energie wordt verdiept, met aanzienlijke upsell-kansen zo meldt GTT.

Verder biedt de overname complementair beheerde breedband-, internet- en spraakmogelijkheden om de positie van GTT op het gebied van cloudnetwerken te versterken

Verder komer er nieuwe partnerrelaties in het indirecte kanaal bij, als aanvulling op de groeiende aanwezigheid van GTT op de kanaalmarkt.

"De sterke klantrelaties van Access Point op belangrijke verticale markten maken het een aantrekkelijke strategische fit voor GTT", aldus Rick Calder, president en CEO van GTT. "We verwachten een snelle integratie als we met onze nieuwe klanten werken aan onze doelstelling om mensen te verbinden met organisaties over de hele wereld en met elke toepassing in de cloud."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!