Redactie - 11 april 2019

Qlouder Cloud Technology Solutions wint Google Cloud Award

Qlouder Cloud Technology Solutions wint Google Cloud Award image

Qlouder/Cloud Technology Solutions (CTS) werd uitgeroepen tot Google Cloud Global Enterprise Collaboration Partner van het Jaar 2018. Tijdens de Google Cloud Partner Summit in San Francisco nam Qlouder/CTS de award in ontvangst. Voor Qlouder is dit de tweede award op rij; vorig jaar won het onder eigen naam al de Global Award for Customer Excellence in Application Development.

CTS kreeg de erkenning voor geleverde prestaties in het Google Cloud ecosysteem. Samen met Qlouder maken zij het mogelijk ambitieuze digitale innovatieprojecten soepel te laten verlopen. De prijs is een erkenning voor CTS op het gebied van haar expertise in het ondersteunen van organisaties bij nieuwe manieren van werken; het moderniseren van de IT-infrastructuur en innovatie met behulp van data, waaronder machine learning.

Sinds het samengaan is Qlouder/CTS de grootste dedicated Google Cloud partner in Europa. Vanuit vestigingen in Manchester, Edinburgh, Belfast, Londen, Frankfurt en Maarssen bieden zij innovatie-oplossingen over de gehele Google Cloud suite. Van eenvoudige migraties tot uitgebreide serverless applicaties, data science en machine learning toepassingen. Sinds 2008 migreerde Qlouder/CTS meer dan acht miljoen gebruikers naar de cloud. Ze werken samen met ruim 400 verschillende organisaties die ze helpen de kracht van de cloud optimaal te benutten.

James Doggart, CEO van CTS: "Het is fantastisch zo'n prestigieuze onderscheiding van Google Cloud te ontvangen. We zijn dan ook erg trots op onze samenwerking met Google. Deze award is een groot compliment voor ons toegewijde werk en de expertise van ons fantastische team. We zijn en blijven gepassioneerd over innovatie en het enorme potentieel dat digitale transformatie en cloudtechnologie vertegenwoordigt voor organisaties overal ter wereld. Het afgelopen jaar was een enorm spannende tijd voor onze organisatie. We groeiden aanzienlijk en breiden ons aanbod uit. Ook verdiepten we onze expertise op het gebied van machine learning en data science - het meest veelbelovende in onze branche. Onze unieke full-stack cloudcapaciteit is een echte onderscheidende factor voor vooruitstrevende organisaties, omdat Qlouder/CTS de mogelijkheid biedt hen op alle vlakken van hun (toekomstige) groei te ondersteunen. "

Carolee Gearhart, Vice President Worldwide Channel Sales bij Google Cloud: "Wij zijn enthousiast over het erkennen van CTS als Enterprise Collaboration Partner van het jaar. Zij hebben bewezen expertise op het gebied van Google Cloud en hun toewijding aan het succes van klanten toonden zij het afgelopen jaar keer op keer aan. We kijken ernaar uit ons partnerschap met CTS te blijven uitbouwen nu steeds meer organisaties de weg naar de Google Cloud weten te vinden. Samen met hen staan wij gebruikers van de Google Cloud graag bij succesvol te zijn in en met de cloud. "

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!