Redactie - 01 juli 2014

Matthieu Blauwhoff is begonnen als directeur van Korton Group


Per heden is Matthieu Blauwhoff begonnen als directeur van Korton Group. Samen met oprichter Peter Altevogt vormt hij de directie van de Korton Group. Hiermee versterkt Korton haar positie om haar groeiambities waar te maken en een slag te maken in de verdere professionalisering van de organisatie.

In deze tweehoofdige directie zal Peter Altevogt zich met name richten op Product Development en de verdere ontwikkeling van WinTax, WinTOP, Workforce Pro en de Cloud Service activiteiten van Korton. Matthieu Blauwhoff zal zich daarbij voornamelijk richten op de commercie, operations en financiën. Na een inwerkperiode zal Matthieu vanaf augustus 2014 operationeel zijn.

Matthieu Blauwhoff heeft ruim 30 jaar management ervaring bij organisaties in de ICT en high tech sector. Tot 2003 werkte hij voor grote internationale bedrijven zoals NCR Corporation, Fairchild Semiconductor en Oracle in eindverantwoordelijke functies. Daarna heeft hij een aantal kleinere en middelgrote bedrijven uit diezelfde sector aangestuurd. In zijn management rol staan het bouwen en motiveren van mensen altijd centraal.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!