Redactie - 18 augustus 2015

Congres over automatisering bij decentralisatie van het sociaal domein

IT-dienstverlener COOLProfs organiseert op 3 september het congres Zorg voor elkaar.Tijdens het congres kunnen bezoekers kennismaken met de IT-visie en -strategie van de gemeente Den Haag en hoe zij deze in het kader van de decentralisatie van het sociaal domein hebben vertaald naar het informatiesysteem Sociale Wijkzorgteams Den Haag. Speciale aandacht zal worden besteed aan het feit dat de applicatie zoals die voor de gemeente Den Haag is gebouwd, gemakkelijk aangepast kan worden voor en uitgerold bij anderen gemeenten.

 

In de gemeente Den Haag coördineren de sociale wijkzorgteams de ondersteuning aan volwassenen met meerdere ernstige problemen. In deze teams werken gemeente, zorg- en welzijnsorganisaties gericht samen om de problemen integraal te analyseren en op te pakken. De gemeente ondersteunt de sociale wijkzorgteams in hun uitvoering met het informatiesysteem Sociale Wijkzorgteams.

Hoewel iedere gemeente uiteraard elk op zijn eigen manier en volgens zijn eigen processen uitvoering geeft aan het sociaal domein, hebben alle gemeenten belang bij een gecentraliseerde informatievoorziening, één integraal klantbeeld, real-time inzicht,predictive analysemogelijkheden, dossiervorming, security en privacy. Samen met het feit dat het door COOLProfs ontwikkelde het informatiesysteem Sociale Wijkzorgteams eenvoudig is te koppelen en aan te passen, maakt dat het ook een interessante applicatie is voor andere gemeenten.

 

Datum: 3 september

 

Locatie: Haagse Lobby, Spuistraat 68, 2511 BT Den Haag

 

Programma:
12:30     Inloop

13:00     Welkomdoor Eric ten Harkel, directeur COOLProfs
13:10     Visie gemeente Den Haag op informatievoorziening, door Jan Willem Duijzer, CIO

gemeente Den Haag

13:20     Sociale Wijkzorgteams in gemeente Den Haag, door Saskia van Oostrom, Stedelijk

manager Sociale Wijkzorgteams gemeente De Haag

14.00     Pauze

14:30     Het informatiesysteem Sociale Wijkzorgteams: Ook voor u!, door Annemarie Sonnenberg, Senior Consultant, COOLProfs

15.30     Afsluiting, borrel en netwerken

 

Voor het volledige programma en inschrijven, gaat u naar de website van COOLProfs.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!