Wouter Hoeffnagel - 21 juli 2017

Risico's, cases en oplossingen rond digitale weerbaarheid centraal op Holland Strikes Back

De WannaCry en Petya ransomware maakten afgelopen maanden pijnlijk duidelijk dat het slecht gesteld is met de digitale weerbaarheid van veel organisaties. Cyberrisico's nemen voortdurend andere vormen aan en waakzaamheid is geboden. Holland Strikes Back besteedt aandacht aan deze thema's en meer. Benieuwd naar de risico's, cases en technische oplossingen? Schrijf u in voor Holland Strikes Back op 3 oktober.

Tijdens Holland Strikes Back, georganiseerd door Stichting DHPA, Nederland ICT en NLnet, zult u niet alleen alles horen over een innovatieve manier om nieuwe security experts klaar te stomen, maar komt u ook meer te weten over de technologie waarmee DDoS aanvallen kunnen worden afgeslagen.

Sprekers

Op Holland Strikes Back komen verschillende sprekers aan het woord. De nieuwste sprekers op het event zijn:

  • Anouk Vos, Founding Partner van Revnext
  • Pavel Minarik, Chief Technology Officer van Flowmon Networks

Cybersecurity Talent

Tijdens de zomer openen de deuren van de allereerste Nederlandse 'Cyberwerkplaats' in Rotterdam. Anouk Vos vertelt over dit tegendraadse hackinitiatief voor verveelde gamers.

Hoe weert Tsjechië DDoS aanvallen?

Hoe beschermt één van de grootste telecombedrijven in Tsjechië – CD Telematika – hun klanten tegen DDoS aanvallen? Wat zijn de technologische fundamenten? Deze vragen worden beantwoord door Pavel Minarik van Flowmon.

Het programma van Holland Strikes Back is hier te vinden. U kunt zich hier gratis aanmelden voor het event. Volg Holland Strikes Back op Twitter voor meer nieuws en bekendmakingen.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!