Witold Kepinski - 28 juni 2023

Anywhere365 wint Microsoft Partner of the Year Award Nederland

Anywhere365, het SaaS-platform voor klantcontactcentra en dialoogmanagement voor het Microsoft 365 ecosysteem, maakt bekend dat het de Microsoft Partner of the Year Award Nederland 2023 heeft gewonnen. Het bedrijf werd als winnaar gekozen uit de groep Microsoft-toppartners, vanwege de uitmuntende innovatie en implementatie van klantoplossingen op basis van Microsoft-technologie.

Anywhere365 wint Microsoft Partner of the Year Award Nederland image

De prijs volgt op meerdere erkenningen door Microsoft en marktanalisten zoals Gartner. Anywhere365 CEO, Enrico Karsten zegt: “Ik voel me vereerd om deze betekenisvolle prijs in ontvangst te mogen nemen en ben enorm dankbaar aan ons hele team voor deze prachtige prestatie. Het laat zien hoe onze oplossingen organisaties in staat stellen om geweldige ervaringen voor hun klanten te creëren en elke klantdialoog positief te beïnvloeden. Neem bijvoorbeeld Mazda, dat 1.8 miljoen dollar bespaarde terwijl ze betere klantervaringen bieden – dat is serieuze business. En dat is waar klantcontact over gaat. Pijlers voor ons succes zijn onze voortdurende reis met Microsoft, onze nauwe afstemming met hun Unified Communications-strategie en de samenwerking met onze fantastische partners.”

Hermien Roebersen, GPS Lead Microsoft Nederland zegt: “We zijn verheugd om aan te kondigen dat Anywhere365 onze winnaar is voor de Country Partner of the Year 2023-award. De oplossingen van Anywhere365 zijn ontworpen om te schalen en hebben een grote impact op onze klanten wereldwijd. Door de voortdurende samenwerking met ons wereldwijde partnernetwerk, onze buitendienstteams en door ook nog eens te schalen via onze Marketplace, heeft Anywhere365 de positieve impact van sterk partnerschap aangetoond.”

Over de Microsoft Partner of the Year Awards
De Microsoft Partner of the Year Awards erkennen Microsoft-partners die het afgelopen jaar uitstekende applicaties, services en apparaten hebben ontwikkeld en geleverd. De prijzen werden ingedeeld in verschillende categorieën. Winnaars werden gekozen uit een reeks van meer dan 4.200 ingezonden nominaties uit meer dan 100 landen over de hele wereld. Anywhere365 werd erkend voor het leveren van uitstekende oplossingen en diensten aan hun wereldwijde klanten.

Een nieuwe kijk op klantcontactcentra
Karsten legt uit hoe Anywhere365 klantcontact innoveert: “Met Microsoft Teams als basis kan iedereen in een bedrijf deel uitmaken van elke klantdialoog. Dit betekent dat het niet meer om het klantcontactcentrum gaat: het gaat om de dialogen zelf. Onze Dialogue Cloud SaaS-oplossing biedt krachtige interactiemogelijkheden aan de hele organisatie, gebruikmakend van de vele Microsoft-services die ze al hanteren en waar ze zich prettig bij voelen. Dit zorgt voor consistentie, constante verbetering en schaalbaarheid vanaf elk apparaat, kanaal, en elke locatie of tijdzone.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!