Ron Smeets - 21 juli 2023

Veeam Ready kwalificaties voor DataCore Swarm

DataCore Swarm van DataCore Software heeft de Veeam Ready-kwalificatie voor de nieuwste versies van Veeam Backup & Replication en Veeam Backup for Microsoft 365 behaald. Voor organisaties die gebruikmaken van Veeam backup-oplossingen biedt DataCore Swarm een veilige en veerkrachtige opslag voor het bewaren van backups.

Veeam Ready kwalificaties voor DataCore Swarm image

Een voordeel van Swarm is de grote mate van schaalbaarheid en flexibiliteit. Daarnaast zorgt Swarm ervoor dat gegevens op locatie zijn opgeslagen en continu zijn beschermd tegen cyberaanvallen, ransomware, bit rot en hardwarestoringen. En nu is DataCore Swarm dus ook voorzien van de Veeam Ready-kwalificatie voor de nieuwste versies van Veeam Backup & Replication en Veeam Backup for Microsoft 365. DataCore Swarm is bovendien ook getest en geverifieerd op Veeam Backup for Microsoft 365 versie 7.

"Door de toegenomen dreiging van ransomware is de interesse van klanten in veilige en schaalbare backup-omgevingen ongelofelijk hoog. Dit hebben we gezien tijdens een reeks webinars die we samen met Veeam hebben georganiseerd, waarin we hebben besproken hoe we onze software kunnen afstemmen op het backup- en recovery-aanbod van Veeam. Dat heeft meer dan 1.000 inschrijvingen opgeleverd", zegt Abhijit Dey, General Manager en Chief Operating Officer bij DataCore.

Nieuwe geavanceerde functies

De nieuwste versie van Veeam Backup & Replication biedt onder andere ondersteuning voor directe backups van data naar object storage. Hierdoor kunnen de kosten verlaagd worden zonder dat daarvoor een extra prestatielaag nodig is. Daarnaast zorgt deze nieuwe functie voor een snelle backup naar en herstel van object storage.

De badges 'Veeam Ready - Object' en 'Veeam Ready - Object with Immutability' bewijzen dat Veeam-klanten met Swarm over een eenvoudige en kosteneffectieve manier beschikken om backups te archiveren naar on-premises object storage. Swarm ondersteunt nu ook de Smart Object Storage API (SOSAPI) in Veeam Backup & Replication, waarmee de interoperabiliteit intuïtiever wordt.

"De Veeam Ready-kwalificatie onderstreept ons streven om gezamenlijke klanten een betrouwbare en schaalbare storage-oplossing te bieden. Met Swarm kunnen organisaties met maximale kostenefficiëntie zorgeloos backups maken van hun kritieke data en die langdurig bewaren", aldus Abhijit Dey.

SLTN Vierkant Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!