Ron Smeets - 21 juli 2023

Twee Microsoft Partner Awards voor Insight EMEA

IT-adviseur en Solutions Integrator Insight Enterprises heeft twee prestigieuze Microsoft Partner Awards gewonnen. Het bedrijf werd bekroond met de Microsoft FY23 Partner of the Year Award voor 'Managed Service Provider' in West-Europa en de award voor 'Surface Reseller' in EMEA.

Twee Microsoft Partner Awards voor Insight EMEA image

Insight Enterprises helpt organisaties de digitale transformatie te versnellen. Het bedrijf heeft nu twee prestigieuze Microsoft Partner Awards gewonnen. Voor Insight is die een bevestiging van de toewijding van het bedrijf aan het leveren van uitzonderlijke klantgerichte services die bedrijven in staat stellen hun Microsoft-investeringen te maximaliseren door middel van innovatieve managed services en oplossingen.

Erkenning voor toewijding, impact en visie

Insight is voor haar diensten en prestaties ten eerste bekroond met de Microsoft FY23 Partner of the Year Award voor 'Managed Service Provider' in West-Europa. Deze erkenning wordt door Microsoft toegekend aan partners op basis van hun impact op de klant, strategische prioriteiten, afstemming met de visie van Microsoft en prestaties in de Microsoft West-Europese regio. De award onderstreept de expertise van Insight in het leveren van uitgebreide managed services gedurende meer dan 30 jaar, waardoor klanten het volledige potentieel van hun Microsoft-investeringen kunnen benutten.

Daarnaast heeft Insight ook de award voor 'Surface Reseller' in EMEA ontvangen. Deze onderscheiding benadrukt het uitzonderlijke werk van Insight bij het leveren van oplossingen en services voor de Microsoft Surface-lijn die wereldwijd een positieve invloed hebben op Insight-klanten. Dit door het verbeteren van de productiviteit, het bevorderen van creativiteit en het stimuleren van samenwerking door middel van de nieuwste Surface-innovaties.

"Deze onderscheidingen zijn een bewijs van de voortdurende toewijding van Insight om complete digitale transformatie aan klanten te leveren, door uitstekende IT-oplossingen en -diensten te verenigen met technologie. De beide erkenningen van Microsoft tonen verder aan waarom Insight wordt beschouwd als de toonaangevende Solutions Integrator. Dankzij ons uitgebreide portfolio van oplossingen, 35 jaar aan uitgebreide IT-expertise en diepgaande partnerrelaties met enkele van 's werelds snel opkomende en toonaangevende technologie-leveranciers, waaronder Microsoft, bevindt Insight zich in een unieke positie om klanten te helpen digitaal te versnellen en resultaten te behalen in een veranderende zakelijk landschap", aldus Adrian Gregory, Insight President EMEA.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!