Redactie - 01 juni 2016

Clinic plaatsen beschikbaar tijdens Dutch IT-Channel Cup

Dutch IT-Channel, het platform voor de IT-channel in Nederland, organiseert op woensdag 14 september 2016 voor de vierde maal het grootste golftoernooi voor vendors, distributeurs en resellers: de Dutch IT Channel Cup. De inschrijving verloopt erg goed. Voor de golfers is vrijwel alles volgeboekt, maar voor de clinic is er nog volop ruimte. In een leuk programma maakt u onder leiding van een Professional kennis met de golfsport en behalve les en oefenen gaat u ook onder begeleiding de baan in!

Op de greens van Golfbaan het Rijk van Nunspeet slaat op woensdag 14 september de IT-channel af voor alweer de vierde Dutch IT Channel Cup. In sportieve en informele sfeer worden tijdens de dag nieuwe contacten gelegd en bestaande versterkt. In de ochtend is er ‘Het Kanaal Draait Door‘, een ronde tafel onder leiding van moderator Danny Frietman en hoofdredacteur Witold Kepinski. Aan tafel zitten Willie Appel (Gartner-analist), Michiel Steltman (directeur DINL) en Astrid Oosenbrug (Tweede Kamerlid voor de PVDA met in haar portefeuille ICT en privacy). In deze interactieve sessie worden er in een hoog tempo actievel onderwerpen voor channel partners besproken.

Voor de golfers is alles volgeboekt. Er is voor de clinic nog volop ruimte in een actief  programma wordt er kennis gemaakt met de golfsport. Ook voor ervaren clinicspelers is er een mooi programma waarbij zij onder begeleiding van een pro de baan opgaan.

Datum: Woensdag 14 september 2014

LocatieGolfbaan het Rijk van Nunspeet

              Plesmanlaan 30, 8072 PT Nunspeet

Programma:

09.00:  Ontvangst gasten

10.00 uur: start sessie Het IT kanaal draait door!

11.00 uur: baan op

16.00 – 21.00: borrel en diner

Voor meer informatie en/of aanvullende wensen kunt u contact opnemen met Rob de Kleijnen, telefoon 06-402 36 803. e-mail: rdekleijnen@dutchitchannel.nl

16060_ChannelCup_2016_folder_web.pdf

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!