Witold Kepinski - 20 januari 2018

Misco sluit webshop en biedt Lifecycle aan

Misco sluit webshop en biedt Lifecycle aan image

De website misco.nl webshop is gesloten. Als alternatief biedt het bedrijf Lifecycle aan. "Lifecycle is geen gewone webshop met een open productcatalogus, maar een unieke e-business oplossing die volledig afgestemd kan worden op uw specifieke inkoopwensen" zo meldt het bedrijf op zijn website.

Om gebruik te kunnen maken van Lifecycle heeft de klant inloggegevens nodig. Als bestaande klant van de misco.nl webshop ontvangt deze inloggegevens per e-mail. Nieuwe klanten kunnen inloggegevens aanvragen.

Lees hier informatie van Lifecycle.

Buitenland

De Spaanse dochteronderneming van Misco is volgens de website van het bedrijf gestopt met handelen en het bedrijf leidt gebruikers naar Misco Solutions in Nederland. Klanten kunnen dan mailen naar info@miscosolutions.nl. De Italiaanse website van Misco is er ook mee gestopt.

De Italiaanse, Spaanse en Zweedse wapens websites van Misco hebben een jaarlijkse omzet van respectievelijk 40 miljoen, 20 miljoen en 20 miljoen euro, vertelde eerder CEO Alan Cantwell van het Misco UK. De Nederlandse arm is veel groter, met een omzet van 160 miljoen euro.

Henk Bijsterbosch, General Manager Sales & Digital Marketing bij Misco Solutions, is overigens vertrokken. Hij is nu commercieel directeur bij security specialist QSight IT, onderdeel van KPN.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!