Witold Kepinski - 26 september 2018

Dell EMC XtremIO X2 v6.2 is beschikbaar

Dell nieuwe EMC XtremIO X2 hardware and software v6.2 is beschikbaar zo meldt de leverancier op zijn site. Toen Dell EMC XtremIO X2 uitbracht met XIOS v6.1 op Dell Technologies World 2018, werd XtremIO metadata-aware replicatie opgeleverd - een replicatie toepassing over een Wide Area Network (WAN). Nu zijn er meer nieuwe functies toegevoegd.

De nieuwste versie van XtremIO X2-hardware en -software (XIOS v6.2) bevat vee functies, in het bijzonder voor:

Cloudgebaseerde monitoring

CloudIQ-integratie is nu ingebouwd in XtremIO X2 v6.2, waardoor XtremIO-klanten gemakkelijk de opslagstatus kunnen traceren, gebruiksbehoeften kunnen voorspellen en afwijkingen kunnen detecteren voor één of meerdere opslagsystemen. Het gebruikt machine learning om probleemgebieden te identificeren, zodat IT-beheer opslag gezond kan houden. XtremIO X2 en hun andere EMC-opslagomgevingen van Dell vanuit elke browser of een mobiele app die is getarget om eind september beschikbaar te worden.

Verbeterde Quality of Service

XtremIO X2 v6.2 biedt beheerders de mogelijkheid om IOPS of bandbreedte te beheren om brontoewijzing beter af te stemmen op overeengekomen serviceniveaus en op een consistente manier de hoogste niveaus van prestaties en beschikbaarheid te leveren. IT-organisaties kunnen de belasting van de test / dev beperken.

Grotere flexibiliteit

XtremIO X2 biedt datacenters nu nog meer flexibiliteit om hun clusters voor gegevensopslag uit te breiden op basis van hun bedrijfs- en werkbelastingsbehoeften. XtremIO X2 ondersteunt niet alleen Online Cluster Expansion (OCE), dat volledig transparant is voor zowel IT-toepassingen als gebruikers, maar ondersteunt ook flexibele schaalmogelijkheden binnen één cluster. Nu kunnen IT-organisaties resources afstemmen op de werkbelasting en beschikken over de flexibiliteit van een "pay-as-you-grow" -benadering van de planning van de opslagcapaciteit. 

Verbeterd gebruiksgemak

ExtremIO X2 met XIOS v6.2 brengt nauwere integratie met AppSync tot stand door beheerders in staat te stellen VMware geïntegreerde Copy Data Management (iCDM) -activiteiten rechtstreeks uit het XtremIO Management System (XMS) uit te voeren, in plaats van te moeten schakelen tussen interfaces. Het centraliseren van het beheer van iCDM vanuit één gebruikersinterface vereenvoudigt het proces van het genereren en consumeren van kopieën in VMware-omgevingen, waardoor beheerders gemakkelijker aan serviceverzoeken kunnen voldoen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!