APCIn het hedendaagse bedrijfsleven, waar het motto "altijd in bedrijf, altijd beschikbaar" is, waar bedrijven hun activiteiten geen moment kunnen onderbreken en waar systeemuitval wordt gemeten in euro's, biedt APC (American Power Conversion) bescherming tegen enkele van de belangrijkste oorzaken van systeemuitval, gegevensverlies en schade aan hardware: problemen met de stroomvoorziening en met de temperatuur.

Als wereldleider op het gebied van NCPI-oplossingen (Network-Critical Physical Infrastructure) bepaalt APC de standaard in deze sector, waar alles draait om kwaliteit, innovatie en ondersteuning. De complete oplossingen van APC zijn zowel geschikt voor gebruik thuis als voor bedrijfsomgevingen en verbeteren de beheerbaarheid, beschikbaarheid en prestaties van gevoelige elektronische en industriële apparatuur en van netwerk- en communicatiesystemen van elke omvang.

APC heeft verkoopkantoren in de hele wereld en productiefaciliteiten op drie continenten, die worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in West Kingston, Rhode Island. De wereldwijd opererende teams van APC werken samen aan één missie: de realisatie van maximale klanttevredenheid. Daarbij richt het bedrijf zich op vier belangrijke toepassingsgebieden: thuis/kleine bedrijven; bedrijfsnetwerken; datacenters en -faciliteiten; en APN's (Access Provider Networks).

APC is synoniem met kwaliteit, innovatie en toonaangevende service en ondersteuning en is waarschijnlijk vaker geprezen in de internationale vakpers dan welk ander bedrijf in de sector ook. Het bedrijf rust echter niet op zijn lauweren en blijft zich onverminderd inspannen om de beheerbaarheid, beschikbaarheid en prestaties van informatie- en communicatiesystemen te verbeteren door middel van een snelle ontwikkeling en aanlevering van innovatieve oplossingen voor reële problemen van klanten. Daarmee hoopt APC zijn missie, het bewerkstelligen van maximale klanttevredenheid, te realiseren.
   
Bezoek onze website